maanantai 1. syyskuuta 2014

Kommentoinnista

Moi!
Tulipa tässä idea kirjoittaa tällaisesta asiasta kuin kommentointi. Joskus minusta tuntuu, että kukaan ei lue blogiani, koska kommentteja ei tule. En tietenkään halua lähteä valittamaan, että kommentoikaa nyt tai odottamaan mitään satoja kommentteja, niin kuin tunnetuimmilla hevosblogeilla, vaan minulle riittäisi yksikin kommentti / postaus. Ajattelin antaa tässä vinkkejä kommentointiin ja muutenkin kysellä teiltä lukijoilta paria asiaa.

Mielestäni kommentointi on mukavan piristävää bloggaajaa kohtaan ja positiivinen kommentti saa ainakin minut aina iloiselle mielelle. Itse pyrin kommenttia kirjoittaessani kirjoittamaan vähän jotain asiaakin (vaikka en aina siinä onnistukaan), enkä sanomaan vain "kiva postaus" tms. Tietenkin tällaisetkin kommentit piristävät, mutta sisällökkäistä tulee vielä paremmalle tuulelle. Lainaan tästä nyt paria kommenttia blogistani.

"Moi! Pystyn hyvin samaistumaan siihen, kun mikään ei meinaa onnistua. Mutta hyvin kuullostaa menevän. Ja täytyy muistaa että jokainen päivä on erilainen, se mikä onnistui tänään ei välttämättä onnistukkaan huomenna. :)"

Tuosta kommentista piristyin paljon ja siinä on oikein hyvää "asiatekstiä". Pienenpieni hymiökin tuntuu aina kivalta, kun väsyneenä illalla selaa blogiaan kurkkaillen onko kommentteja tullut.

"Tos alus lukee "päätin" kaks kertaa mut hyvä postaus :D ;)" 

Minulle saa aina huomauttaa kirjoitusvirheistä tai muista oudon kuuloisista lauseista, sillä haluan, että blogiani on mukava lukea. Parannusehdotuksiakin otetaan vastaan hyvillä mielin.

"Vähän liikaa kuvia......ei millään pahalla:) ihana Clove<3"

Ei tarvitse pahoitella, jos mielipiteensä kertoo ystävällisesti. En minä siitä pahastu, piristyn vain, kun kuulen parannusehdotuksia blogiin! ;)

"Söpöt madot! <3"
"Hyvä postaus! :)" 

Vaikka pidänkin kommenteista, joissa on "paljon sisältöä", myös ne kaikki lyhyimmätkin kommentit saavan aikaan sellaisen tunteen, että joku on lukenut tekstini ja pitää siitä.

Tätä kirjoittaessani ja kommenttiesimerkkejä etsiessäni aloin miettiä itsekin omaa kommentointiani. Voisin alkaa keskittyä ja käyttää aikaa myös itsekin näihin kommentteihin ja toivon, että tekin, ihanat lukijat teette sen! Haluaisitteko, että annan ns. kommentointi-ideoita postauksen jälkeen (esim. lempparikuvasi, miten sinä teet tuon ja tuon jne)?

Heippa, nähdään sitten vielä luonnoksena olevan perjantaipostauksen parissa! :D Bloggerin temppuilujen takia kappalejaosta tuli vähän mitä tuli...

13 kommenttia:

 1. No pööööööö :D Päivän piristys! ;D

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä, mie yritän parantaa :3:D t. Ellugga

  VastaaPoista
 3. Onks tää paikka enää hengissä? Alussa kirjotit tosi usein ja nyt hyvä jos kerta kuukauteen. Tuntuu vaan siltä et sua ei enää kiinnosta. Sori, jos kuulosti tylyltä, mut haluun vaan tietää ja veikkaan et kaikki muutkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite pidän kans marsublogia, mutta edellisestä postauksesta on ihan järkyttävän pitkä aika.(Oikeastaan vasta alle kuukausi, mutta tuntuu pitkältä ajalta) Suurin syy miksen ole jaksanut kirjoittaa on kiireet, kännykällä erittäin hankalaa ja tunne ettei kukaan lue blogiani :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Tuleeks tänne enää postauksia?

  VastaaPoista
 5. Vaikee kommata mtn ku ei oo mtn mt kommaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestikko? En ois arvannu, oot varmaan joku huippunero! :D (Anteeks...)

   Poista
 6. Kaikille nyt tiedoksi, paikka on hengissä ja olen palailemassa kunnes saan kiinnostuksen vaan nousemaan. Malttakaa odottaa, jos tämä blogi enää kiinnostaa ;)

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)