perjantai 17. lokakuuta 2014

Hellou again

Moi,
Pahoittelen tätä taukoa ja ilmoittamatta jättämistä. Olen silmäillyt joitain kommentteja ja on todella mukavaa, että lukijat kaipailevat minua mutta...
Kaikki ovat varmaan joskus kuulleet innostuksen hiipumisesta ja ajan vähenemisestä jne jne, joten tauko jatkuu edelleen, kunnes saan innostuksen takaisin. Bloggaaminen ei ole koko elämäni eikä sen tule olla pakkoa vaan kiva harrastus, joten anteeksipyynnöt ja heipat!

Kiitos :)

7 kommenttia:

  1. Anteeksi, mutta en enää seuraa blogia postausten taukojen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi sitten katsoit tämän postauksen? ;) Eipä tuo minua haittaa/kiinnosta, joten hyvää syksyä sinullekin! :D

      Poista
  2. Minusta blogia ei ole kiva seurata noiden sinun vastauksiesi takia. Ne ovat mielestäni alentavia ja halveksivia... Voisitko yrittää vastata ystävällisemmin tai jättää vastaamaatta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, jos vastaukseni ovat vaikuttaneet ilkeiltä tms, koska sitä en todellakaan ole tarkoittanut! Olen varmasti todella ilkeä ihminen jne, mutta juuri tällä hetkellä minua ei oikeasti kiinnosta seuraako joku enää blogiani.

      Nykyään blogi tuntuu jotenkin tosi kaukaiselta, eikä se enää kuulu elämääni olennaisesti. Lisäksi esimerkiksi edeltävään kirjoitukseeni tulleisiin kommentteihin oli vaikea vastata ns, ystävällisesti vaikka ne eivät olleetkaan tulleet selvästi negatiivisessä sävyssä, näen silti niissä syytöksiä. Ja myönnän olevani helposti provosoituva ihminen ja saatan vastata jotenkin huonosti, mutta miten kertoa mielipiteeni rehellisesti?

      Aargh, nyt aloin taas syytellä sinua. Ehkä minun on parempi jättää tämä blogi ja kaikki sen kommentit siihen asti kunnes löydän intoa postailla ja vastata ystävällisesti. (Ja toivon ettet ottanut tätä kommenttia negatiivisessa sävyssä)

      Poista
    2. Munkin mielestä jotkut Alman kommentit ulkopuolisen silmin voi kuulostaa töykeiltä, vaikka hän ei sitä tarkoittaisikaan. Somessa ongelmana on väärinkäsitykset, kun ei voi ilmaista tunteitaan ja sanomisen tarkoitusta ilmeillä, eleillä ja äänensävyllä. Oikeastihan Alma ei kommenteissaan mitään pahaa tarkoita! Ps. Tunnen Alman IRL ja luultavasti hauskin ja humoristisisin ihminen jonka olen koskaan tavannut. Pps. <-- Just for you coin 😄😉

      Poista
  3. Jatkuuko tämä blogi enää vai onko loppunut?

    VastaaPoista
  4. Ei jatku enää, uusi blogi osoitteessa www.my-electroheart.blogspot.fi :)

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)