keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Blogin herättelyä

Moi! Pitkästä aikaa täällä. Olen siis ollut lomalla enkä siitä tänne blogin puolelle ilmeisesti ilmoittanut... No, eipä tässä sen kummempia ole tehty, äiti syötti matoset loman aikana, Hypo oli luonut jälleen nahkansa ja Clovelle tein uudet suitset eilen, koska en yhtään pitänyt enää niistä vanhoista. Kun tulin kotiin sain kuulka äidiltä tällaisen tarinan käärmeistä:

"Kun menin ruokkimaan käärmeitä, molemmat oli kaarnaluolassa. Nostin sen sitten pois ja ajattelin ottaa Madon ensin. Molemmat kuitenkin tulivat vähän uhkaavan näköisesti ja kuului jotain sihinää. Sain Madon otettua ja laitoin sen ruokintaboxiin, mutta Hypo lähti karkuun (uskokaa pois, se on älyttömän nopea!), enkä enää saanut sitä kiinni, joten päätin syöttää terraan. Hypo hyökkäsi todella nopeasti ja söi hiiren nopeasti. Seuraavana päivänä Hypo oli luonut nahan ja molemmat olivat rosi säpsyjä..."

Mä en tajua miten nuo on tuollaisiksi voinut heittäytyä, koska itse kun käsittelin Hypoa eilen se oli niin rauhallinen, että voisi luulla ihan toiseksi käärmeeksi. Pari todella pientä säpsyilyä, jotka osittain johtuivat minusta itsestäni. En pitänyt sitä kovinkaan kauaa, vaan laitoin sen pian takaisin terraan, jossa matonen menikin sitten kasviin kerälle.

Siinäpä postauksen piristykseksi vanha, epätarkka kuva Madosta kiipeilemässä.

Tänään tai huomenna onkin tulossa postausta ruokinnasta, terran siivouksesta, hoitopäivästä ja  cloven suitsista. Niitä sitten odottelemaan! Mitäs tälle fontille nyt kävi??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)