maanantai 9. kesäkuuta 2014

Riimuilua


Päätin hetken mielijohteesta päätin lähteä ratsastelemaan Clovella ja sain vielä kaiken lisäksi kuvaajankin mukaan! Kuvat ovat luultavasti aika huonossa järjestyksessä (ja kolme kuvaa on poistunut, lempparini siinä joukossa), kiitos bloggerin, eikä se antanut lisätä kuvatekstejä kuin vain yhteen kuvaan. Kiitos taas paljon blogger!


Alkukäyntien jälkeen verryttelin Clovea ravissa ja otin lyhyitä laukkapätkiä pitkille sivuille. Jatkoin ponin taivuttelua ravissa ja laukkailin vähän pidempiä matkoja ympyröillä. Clove oli todella mukava ja toimi hyvin istunnalla, joten aloin tehdä laukanvaihtoja kahdeksikolla. Cloven vaihdot sujuivat mallikkaasti ja olen todella ylpeä pikku westerntammastani.


 
 
 
Jatkoin sitten pohkeenväistöjä käynnissä. Tein ns. kokorataleikkaata ja puolessa välissä jatkoin keskihalkaisijaa pitkin suoraan ja vaihdoin suuntaa. Koska Clove tuntui molempiin suuntiin todella mukavalta, kokeilin samaa ravissa ja lopuksi jopa laukassa. Clove oli erittäin mukava ja kuuliainen. Väistöjen jälkeen otin vielä pari kunnon laukkapätkää ja pysähdyksiä laukasta ja aloitin loppuverryttelyn. Taivuttelin Clovea volteilla ja kun tamma tuntui oikein mukavalta, kävelin superpitkät loppukäynnit.
 


Tähän loppuun vielä sanon, että Hypo söi äskettäin! Hyvin meni alas, vaikka matonen onkin nyt todella laiha! Ja kaikki kuvat (c) Äiti

3 kommenttia:

  1. Tos alus ukee "päätin" kaks kertaa mut hyvä postaus :D ;)

    VastaaPoista
  2. Tos alus ukee "päätin" kaks kertaa mut hyvä postaus :D ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Mitäköhän oon siinä ajatellu? :D kiitos huomautuksesta ja kehuista ;)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)