sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Yhteenveto mökkeilykepparoinneista

Kotiuduin mökiltä kyllä jo pari päviää sitten, joten postaus tulee vähän myöhässä. Viimeisenä päivänä äiti tuli kuvaamaan kun ratsastelin Clovella ja Dalmeschilla. Koska tietokone oli erilainen, mitä meilla kotona, kuvanmuokkauksien ja siirtämisten kanssa tuli vähän säätöä, mutta loppujen lopuksi sain ne tänne tabletille. Laadusta en tiedä, koska jouduimme ne siirtämään aika monien välikäsien kautta.


Dalmeschin kanssa on tullut harjoiteltua paljon ja poika osaakin nyt todella hyvin käynnin, ravin ja pysähdykset. Laukat ovat vielä hieman harjoituksessa, samoin taipuminen. Huomasin, että Dalmesch on reilusti vino oikealle ja tulemmekin treenaamaan tätä huonompaa puolta sitten enemmän. Käytössä on ollut myös piuhat (sampparit, kumpparit, mitkälie) ohjaamassa Dalmeschia käyttämään selkäänsä oikein (ja pitämässä sen heiluvaa päätä paikoillaan, pitäisi korjata tuokin asia).

    Kuinka monelle on käynyt näin? Hevosen kuolain jää kiinni housuihin :D

Cloven kanssa on treenailtu monenlaisia asioita, pääasiassa laukanvaihtoja ja side passia (pohkeenväistö suoraan sivulle) ravissa ja käynnissä. Joitain takaosakäännöksiä ja spinejäkin tuli jossain välissä tehtyä, mutten niihin jaksanut niin paljon keskittyä. Tavallisen menon lisäksi olen myös riimuillut ja kaulanaruillut Clovella ja tamma oli niiden kanssa todella hyvä ja kuuliainen.


Vinurin kanssa olen harjoitellut avoja ja sulkuja, sekä ympyröitä ja takaosakäännöksiä, pääasiassa käynnissä. Harjoittelin orin kanssa myös Helppo C:1 ja Helppo A:1 kouluratoja ja Vinur suoriutui niistä oikein hyvin (paitsi että en muistanut Helppo A:ta kunnolla ja jätin radasta yhden osan pois). Olen myös hyppinyt jonkun verran Vinurilla ihan mielen virkistykseksi.

Tähän loppuun vielä laitan kuvan kaverilleni tekemästä shettistilarista, joka sai nimekseen Cherish the moment eli Away!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)