torstai 20. helmikuuta 2014

Almanzorille keppi + suitset ja martingaali

Tuli käytyä kaupassa ja mukaan lähti pussi renkaita, rautalankaa ja pihdit rautalangan katkomiseen ja vääntelyyn. Renkaat ja pihdit löytyivät Tarjoustalosta ja rautalanka Starkista. Hintaa tuli noin 10 euroa.

Koska en mennyt tallille, tein uudelle quarab-orille Almanzorille varusteita. Suitset ja martingaali tuli tehtyä tuosta uudesta, vaaleasta keinonahasta, aikaa meni noin tunti. Renkaat ja soljet pyörittelin itse rautalangasta ja päällystin ilmastointiteipillä. Toiselta puolelta leikkaukset hieman epäonnistuivat, mutta se ei pilannut suitsien ulkonäköä. Turpahihnattomat tein, koska otsapanta liikkuu vain toiselta puolelta.
Kun suitset olivat valmiit, lähdin pienelle tutustumisratsastukselle. Allu oli hieman kuuma, mutta juostaan turhat höyryt pois, ori oli kuuliainen ja suhteellisen kiltti. Päätään viskoi aika lailla ja pari minipukkia tuli välillä, mutta ori pysyi hyvin hallinnassa. Maastopolleksi Allusta ei ole, koska pienillä maastopätkillä ori säikkyi, kompasteli ja lähdettyään kiitolaukkaan liukastui.

Allu retken jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)