torstai 27. helmikuuta 2014

Tallilla ja kepparivalmennuksessa

Keskiviikko 26.2
Menin tallille kolmen aikaan. Putsattiin Wanen hoitajan kanssa Wanen suojat ja mentiin kentälle auttamaan ratsastajia. Sit Wanen hoitaja meni harjaamaan Dimkaa ku sillä olk tunti. Heiluin siinä ovella ja pälätin ja menin sitten auttamaan sitä kentälle. Roikuin ja kiristin vyötä. Sitten menin lakaisemaan ja pyörin jotain siel tallissa tunnin.
Menin kuudelta auttamaan ratsastajia selkään ja pidin Pikua, kun sen ratsastaja puhui ratsastuksenopettajan kans. Sitten menin taas "auttamaan" Dimkan kans ja kun Dimka saatiin laitettua pois, mentiin sattariin. Putsasin Topin harjat ja mentiin sitten laittamaan vesiä parille hepalle. Kävin kattomassa onko Topin karsina likainen ja koska se oli, otin sieltä kakat pois. Sitten kello oli kaheksan ja lähdin kotiin.

Torstai 27.2
Menin neljäksi Minzulle estevalkkaan. Meitä oli siellä kuusi ratsastajaa + opettaja Minzu. Mukaan otin Allun. Alkutunti ei mennyt hyvin, koska Allu liukasteli ja säikkyi aika paljon. Välikäyntien jälkeen heppa alkoi kuunnella ja kun hyppäsimme rataa, kaikki onnistui jo aika hyvin. Radalla oli 6 tai 7 estettä, en muista kunnolla. Aluksi hypättiin n. 20-30 senttinen lautaeste, jonka jälkeen tuli kolme tai kaksi samankorkuista estettä (hyvä muisti joo...). Sen jälkeen este, arvioni on 30-40 ja sitten aika vaikeasti alamäkeen tuleva okserityyppinen, luultavasti 40 senttinen este. Aika vaikean kaarroksen jälkeen tuli 70 sentin este, ja Allu vähän kolhaisi estettä, mutta puomi ei pudonnut. Ori hyppää hyvin, vaikka kunto onkin huono.
Lopuksi kävimme maastossa ja otin martingaalin pois. Ori kulki pää korkealla ja oli vähän säpsy, mutta sain sen hallittua. Lopuksi vaihdoimme heppoja ja minä menin Mikolla ja Allu sai selkäänsä Tiqrun. Menimme loppukäynnit näin, ja veimme hepat sitten Minzun talliin.

Anteeksi kuvaton postaus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)