lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kaverin vuokraheppaa katsomassa

Menin puol kahdentoista aikaan kaverilleni Inrolle, jonka kanssa lähdimme tallille, jossa hänen vuokrahevosensa Roki asui. Inro haki Rokin tarhasta availlessani portteja ja harjasimme sekä varustimme Rokin. Jäin kentän laidalle katselemaan, kun kaverini meni alkukäynnit ja alkuravit. Kuvailin omalla puhelimellani ja kameralla kun hän laukkaili. Roki on kyllä todella hienon näköinen ja menee kauniilla askeleilla.

Sitten hän tuli alas selästä ja sain kokeilla Rokia. Roki oli reipas ja minusta tuntui, etten päässyt ravissa yhtään mukaan. Laukoissa Roki oli reipas ja pysyi hallinnassa lukuunottamatta toiseksi viimeistä laukkaa, jolloin Roki vähän kiihdytti. Mutta se on kyllä todella ihana hevonen.

Menimme sen jälkeen hakemaan riimun ja kaksi narua, ja otimme satulan pois. Hän vaihtoi suitset riimuun ja nousi selkään. Roki sitten innostui aika reippaasti ja laukkasi kovaa kaksi kierrosta. Onneksi kaverini pysyi selässä! Päädyimme siihen, että laitamme suitset. Sain vielä kokeilla ja otin vähän käyntiä ja ravia. Ravi oli aika töyssyistä, joten päätin kokeilla laukkaa. Aluksi en saanut Rokia hallittua ja tulimme kentän keskelle, mutta muilla kerroilla ruuna laukkasi nätisti. Vaihdoin suuntaa ja kun siirryin laukasta raviin, en ihan keskittynyt ja valuin maahan.
Sen jälkeen Inro meni vielä selkään ja hänkin tippui ravissa. Menimme loppukäynnit maastossa Inron ratsastaessa ja minun kävellessä vieressä. Haimme sitten kentän laidalta satulan ja riimun ja veimme Rokin talliin. Otimme suitset pois harjasimme ja Inro vei Rokin tarhaan. Veimme varusteet paikalleen ja lähdimme pois.

2 kommenttia:

  1. Haluun viel sen verran sanoo et ku Roki lähti laukkaa mul riimul täysii nii sehä alko kans pukittelee :D Ja tos tokas kuvas mun istunta on kyl ihan perfecto xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Luulin et kirjoitin sen, mut en kirjoittanutkaan. :D

      Poista

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)