maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäispäivien ratsastelut [paljon kuvia]

Sunnuntaina Nalle Puh oli meillä noin yhdestä kahdeksaan. Allu astui Pandan ja ratsastelimme paljon.

Aluksi kokeilin Clovea, ja se oli erittäin taitava, vaikka ei oikein pitänytkään Cherrystä, jolla Nalle Puh ratsasti. Cherry siis lähti nyt ylläpitoon. Teimme vähän aikaa erilaisia harjoituksia kentällä, kunnes lähdimme hakemaan estekalustoa. Vaihdoin hevosen Sagaan ja aloitimme hyppäämisen. Kävimme hyppäämisen jälkeen puolentoista tunnin maastossa Clovella ja Pandalla ja lopuksi ratsastelimme vielä Clovella ja Cherryllä. Alla paaaaljon kuvia päivästä.
Saga

Cherry

Ristikko














Auringonvalo on hieno asia!



Auringonvalotaidetta jälleen









65 cm






85 cm



Hiukset, heh!



Tyylikäs laskeutuminen



Käsí :D


Meinasin kaatua...




Ninjaaa



Jalka yli hevosen!

Epäonnistunut laskeutuminen...


Minä & Clove
Osa kuvista (c) Nalle Puh
 
Maanantaina menin Inron luokse Cloven kanssa. Hyppäsimme vähän ja Clove onkin aika hyvä hyppääjä. Ei ja ei, nyt en enää hanki lisää estehevosia! Clove jää westernratsuksi ja tuo oli ainut kerta, kun hyppäsin Clovella! Mutta silti... Menimme ensin kuuden esteen jumppasarjaa, jossa seuraava este oli aina edellistä 10 cm korkeampi. Suoriuduimme hyvin ja hyppäsimme sitten ympyrällä 50 cm asti. Otimme korkeushyppyä ja hyppäsin Cloven kanssa 90 cm ja ilman Clovea 100 cm. Sellaista tällä kertaa.
 

4 kommenttia:

  1. Hyppykuvista tulee aina yhtä fantastisia... Mietin just et millon aijot kokeilla Clovea esteillä (leffassa ei ainakaan ollut mitään vaikeuksia maastoesteillä XD). Nyt oon kyl samaa mieltä siitä että vähän turhan vähän tekstiä. Ihan pakko kysyä et huusitko tiedät kyllä mitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Nyt en tota leffajuttua ihan tajunnu, viittaatko hahmoon, josta heppa sai nimensä? Esteillä en huudellu mitään tyhmää, mut maastossa tais lipsahtaa pari outoa juttua ja naurettiin sitten kaverin kans (tai mä nauroin...)

      Poista
  2. Vähän liikaa kuvia......ei millään pahalla:) ihana Clove<3 t. Elina

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)