lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kuolaimilla eilen, kuolaimetta tänään

Menin ensin Vinurilla koulua. Aloitin pitkin ohjin ja kerättyäni ne aloin ravailla. Tein voltteja ja tölttäsinkin välillä. Pian aloitin päivän varsinaisen tehtävän, eli laukannostojen parantamisen. Nostin ensin ravista kulmassa, niin Vinurin oli oikein helppo laukata. Nostot sujuivat hyvin ja aloitin sitten käynnistä. Muutama raciaskel tuli, mutta neljäs kerta toden sanoo ja laukka nousi nätisti molempiin suuntiin. Pysähdyksestä oli jo vaikeampaa, mutta nousi viiden yrittämän jälkeen. Peruutuksesta nostaessa Vinur oli jo tajunnut idean, joten meni hienosti jo toisella yrittämällä. Menin sitten loppuravit ja vaihdoin Sagaan.

Kasasin yhden esteen, jonka laitoin heti 40 cm korkeudelle. Järkevää hypätä, kun menee ensimmäistä kertaa kuolaimettomilla. Saga oli tavallista reippaampi ja lähdimme hyppäämään aika nopeasti alkuverkan jälkeen. 40 senttiä sujui hyvin, samoin 50 ja 60. 75:ssä oli jo pieniä vaikeuksia, mutta lopulta se kasikymppinenkin meni sujuvasti. Hain sitten lisäkorkeutta esteisiin ja lopulta yritin 95 senttiä. Sain lähestyä monta kertaa, ennen kuin edes hyppäsin, koska este oli pelottavan korkea.

En millään päässyt yli, joten laskin toisen puolen kahdeksaankymmeneen. Siitä pääsin yli ja nostin esteen jälleen. Monta kertaa kolahti vain taaimmainen jalka ja meinasin jo suuttua. Mutta sitten sain taas uutta energiaa yrittämiseen. Vartin verran sitä varmaan hyppäsin ja olin aivan hiessä, kun viimein pääsimme yli. Olen ylpeä itsestäni, kun sain uuden ennätyksen. Lopuksi vielä mittasin esteen. Se ei ollutkaan 95 cm, vaan metrin! Hyvä minä ja Saga!

Saga
40 cm
80 cm
Metri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)