torstai 22. toukokuuta 2014

Maanantai ja keskiviikko

Maanantai
Maanantaina olin irtotunnilla eräällä toisella tallilla ja sain ratsastaa Vollilla. Volli oli mukava ratsastaa, vaikka jotkut avut olivatkin hieman erilaisia kuin missä tavallisesti ratsastan. Alla hieman kuvia ja video. Pahoittelen kuvien rakeisuutta.


Etunoja...


Mun lempparikuva
Missäköhän mun jalka??
Tässä vaiheessa blogger sanoi sopimuksen irti, eikä enää suurentanut kuvia tai lisännyt kuvatekstejä...

Tästä kuvasta pidän, hepalla kiva asento!


Ruokatauko!

Kuvat (c) LisbeFani



Keskiviikko
Menin tallille varttia yli kolme. Availin portteja hevosten hakemista varten ja pian tuli ratsastajia. Lähdin auttamaan Sokerin ratsastajaa, joten haimme Sokerin harjat satulahuoneesta. Aloitin kumisualla ja harjailin lopuksi kovalla harjalla jalkoja. Autoin hieman takakavioiden ottamisen kanssa, jonka jälkeen laitoimme molemmat kaksi suojaa. Haimme sen jälkeen Sokerin varusteet ja ratsastajan laitettua huovat, nostin satulan selkään. Sitten suitset päähän, remmit kiinni ja ratsastaja haki kypärän, sekä raipan.

Lähdimme sitten rampin kautta kentälle ja ratsastaja nousi rampilta selkään. Availin porttia ja menin sitten kiristämään vyötä ja säätämään jalustimia. Lähdin sitten satulahuoneeseen. Pian menin pyörimään parin muun hoitajan kanssa uuden tallikioskin eteen ja teimme siihen kyltin. Kuvailin sitten Wanen hoitajaa, joka oli tunnilla ja laitoimme myös verhoja.

Wanen hoitajan tullessa tunnilta menimme auttamaan uuden juomakipon siirtämisessä. Pesimme sen (tai siis muut pesivät, köh) ja veimme sen pihattoon. Menin sen jälkeen satulahuoneeseen ja putsasin Topiaksen huovan ja harjat ja asettelin suitsia taas paikoilleen. Siirryin taas katselemaan tuntia. Laitoimme Pikun nopeasti kuntoon, kun Harmonian ratsastaja joutui vaihtamaan hevosta ja pian piti lähteä.

Anteeksi lyhyt, epäselvä postaus. Kirjoitin vähän kiireessä ja blogger temppuili...

2 kommenttia:

  1. Vollista löyty 21.5 keskiviikkona ihan kelpo estepolle ku oli mun estetunnilla (en ratsatanu sillä ite). Ite menin Trollella. Kaahattiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin uskoa, koska heppa oli kyllä sen verran kuuliainen ja reipas. Hassua kun sanottiin, että se on laiska. :D

      Poista

Kommentoithan asiallisesti ja ystävällisesti. Kohteliaisuus kunniaan! :)